Ingredienser:
150 g smör
3,75 dl vetemjöl
1,5 dl strösocker
3 msk kakao
3 msk ljus sirap
1,5tsk vaniljsocker
1,5 tsk bakpulver
Ca 10-12 st After Eight
1,5 dl strösocker
3 msk kakao
3 msk ljus sirap
1,5tsk vaniljsocker
1,5 tsk bakpulver
Ca 10-12 st After Eight
Gör så här:
Sätt ugnen på 175 grader. Blanda alla ingredienser utom After Eighten i en matberedare. Jag brukar börja mixa smör, socker, sirap och vanilj. Sen häller jag i resten. Rulla degen till två längder och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Dela After Eighten på mitten med en kniv. Tryck ner två stycken bitar i taget i degrullen (se bild ovan). Platta till så mycket det går. Grädda mitt i ugnen i ca 12 minuter. Låt svalna några minuter innan kakan skärs i snittar.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar