fredag 24 januari 2014

GETOSTPAJ


Ingredienser:
Valfri pajdeg (köpt eller hemgjord)
1 liten purjolök                                   
1 burk grillad, strimlad paprika i olja (200 gram)
1 tsk torkad timjan
2 ägg
2 dl mjölk                                    
Salt och peppar                                    
200 gram getost

Gör så här:
Sätt ugnen på 225°C. Tryck ut pajdegen  i en pajform. Strimla purjolöken. Fräs purjolöken i oljan från paprikan tills den är mjuk utan att den tar färg. Tillsätt paprika och timjan. Fräs ytterligare någon minut. Ta från värmen. Vispa ihop ägg, mjölk, salt och peppar. Fördela löken och paprikan i det förgräddade pajskalet. Bryt getosten i bitar och fördela över. Häll över äggstanningen. Grädda pajen i nedre delen av ugnen i ca 25 minuter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar