måndag 16 april 2012

BROWNIES


Ca 15 bitar

Ingredienser:
90 gram mörkt muscovadosocker
90 gram strösocker
2 ägg
100 gram choklad
125 gram smör
75 gram vetemjöl
1/2 tsk bakpulver
50 gram hackade pecanötter
50 gram hackad vit choklad

Gör så här:
Sätt ugnen på 180 grader. Blanda de två sockersorterna med äggen och vispa tills det är vitt och pösigt. Smält choklad (den bruna) och smör över vattenbad. Låt blandningen svalna lite. Blanda mjöl och bakpulver med hackade nötter och vit choklad. Rör först ner chokladsmörsmeten i äggsmeten, därefter mjölblandningen. Häll smeten i en form, ca 30x20 cm, klädd med bakplåtspapper. Grädda i ugnen i 25 minuter. Låt den svalna i formen innan du skär upp den i bitar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar