söndag 7 februari 2016

SPAGETTIPUMPA MED SPENAT OCH FETAOST



2 port

Ingredienser:
1 spagettipumpa
400 gram fryst bladspenat
0,5-1 gul lök
1 msk persilja
2 msk dill
150 gram fetaost
Salt och svartpeppar
Olivolja

Gör så här:
Sätt ugnen på 205 grader. Dela pumpan i två halvor. Gröp ur kärnorna med en sked. Pensla insidan av pumporna med olivolja. Salta och peppra. Lägg halvorna på en plåt med folie med skärsidan ner. Baka i ugnen i 45 minuter. Fräs löken olivolja. Häll sedan på spenaten. Tillsätt persilja och dill samt salta och peppra. Fräs allt i stekpannan. Skär fetaosten i mindre bitar. Stäng av plattan och blanda i fetaosten. När pumporna är klara så gröper man ur de med en gaffel, vilket blir det spagettiliknande. Blanda sedan spagettipumpa och spenat och fetaoströran och ät.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar