torsdag 17 november 2011

RISBRÄCK + NÖTGODIS

Har inga direkta mått jag använder utan jag smälter choklad vart efter tills jag tycker det blir lagom. Gott och enkelt! (Nötgodis på bilden)

RISBRÄCK

Puffat ris
Choklad (jag brukar ta mjölkchoklad och ljus blockchoklad)

Smält chokladen och blanda i riset och blanda. Klicka ut på en bricka med bakplåtspapper. Låt stelna i kylen. Förvaras även sen i kylen.

NÖTGODIS

Mandel
Hasselnötter
Russin
Choklad (jag brukar ta mjölkchoklad och ljus blockchoklad)

Hacka nötter och russin. Smält chokladen. Häll i resten av ingredienserna och blanda. Klicka ut på en bricka med bakplåtspapper. Låt stelna i kylen. Förvaras även sen i kylen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar