måndag 2 juli 2012

ANNA´S SKAGENPAJ


4-5 portioner

Pajdeg:
125 gram smör
3 dl mjöl
3 msk kallt vatten
Fyllning:
500 gram räkor
(ev. 1 paket crabfish också)
1,5 msk senap
3 hårdkokta ägg
2 dl creme fraiche
3 msk dill
Ca 2 msk ströbröd

Gör så här:
Sätt ugnen på 200 grader. Blanda alla ingredienser till degen, tryck ut i pajform, nagga och låt stå 30 minuter i kylen. Koka äggen och skala räkorna. Grovhacka äggen. Blanda alla ingredienser utom ströbrödet. Förgrädda pajskalet i ignen i ca 15 minuter. Häll i blandningen och strö över ströbrödet. Grädda i ca 20 minuter på 200 grader. Garnera med citronskivor och dill.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar